Restaurant

Restaurant

Ons restaurant beschikt over 230 zitplaatsen verdeeld over een aantal zalen, een serre, een overdekt terras en een salon met open haard. Italiaans in de 21ste eeuw. Modern maar warm van aankleding. Vanwege de diverse zalen is ons restaurant ook prima geschikt voor groepen die afgezonderd willen eten.

Hoofdzaal

Onze hoofdzaal bestaat uit twee delen met in het midden onze centrale bar:

  • De voorzijde van onze zaal, waar u het restaurant binnen komt, straalt een wat informele sfeer uit met op het plafond een tekening van Italië. Aan de muur sfeervolle foto’s van Italiaanse steden.
  • De achterzijde een grote open ruimte die een wat formelere uitstraling heeft met op het plafond een tekening van een gigantische zonnewijzer

Helemaal achterin kijkt u recht in onze open keuken alwaar ons team onder leiding van echte Italiaanse chefs bezig is heerlijke gerechten voor onze gasten te “toveren”.Of het nu een simpele bruschetta is.. een lekkere pasta… een malse biefstuk.. of een heerlijke kreeft.. deze koks weten hoe Italiaans eten moet smaken.

Salotto

Onze salotto is een afgescheiden zaal aan de rechterzijde van onze hoofdzaal.(Dit deel van het restaurant is uitermate geschikt voor familiepartijen en zakelijke groepen.)
We zijn erin geslaagd een ruimte te creëren met een combinatie van huiskamer, eetkamer en wijnkelder op zijn Italiaans.

In de salotto hebben we een openhaard waarvan het vuur een heerlijke warme gloed verspreid naar een roodlederen bankstel waar u prima een aperitief kunt drinken voordat u aan tafel gaat..of alwaar u, nadat u uitgegeten bent, nog even kunt nagenieten met een digestief en een koffie.
Dominant in de salotto aanwezig zijn de kersenhouten voorraadkasten met een keur aan heerlijke Italiaanse wijnen, likeuren, grappa’s en karaffen.Een snoepwinkel voor de liefhebber van Italiaanse godendrank.

Serre

Onze serre is een afgescheiden zaal achter onze hoofdzaal en keuken.(Dit deel van het restaurant is uitermate geschikt voor familiepartijen en zakelijke groepen.)
Via een gang achter in de hoofdzaal, links naast de open keuken, komt u in de serre.Deze rustieke zaal, met een capaciteit van 50 zitplaatsen, beschikt over een eigen bar en muziekinstallatie.
Achter in onze serre kunt u nog een extra set luxe toiletten vinden (ook voor rolstoel toegankelijk).

Overdekt terras

In het verlengde van de serre vindt u ons overdekte terras.Dit is een afgescheiden zaal aan de achterzijde van onze hoofdzaal en keuken.(Dit deel van het restaurant is uitermate geschikt voor familiepartijen en zakelijke groepen.)
In de zomer een heerlijke open ruimte waar men van de buitenlucht kan genieten, in de winter een buitenplaats.. binnen.Overdekt met doorschijnende dakplaten zit u hier helverlicht maar toch beschut.

Proef het zelf. Kom eens langs!
U bent van harte welkom